Producten voor fietsen

Bicycle Tires

Technology made in Germany

Met meer dan 100 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van fietsbanden is Continental een uniek bedrijf in de fietsbanden branche. Continental is de enige Duitse fietsbanden fabrikant die banden produceert in Duitsland. Dit dient als krachtige stimulans voor onze engineers en alle andere betrokkenen bij het productieproces om voortdurend te streven naar verdere innovaties en ontwikkeling.

In ons ontwikkelingscentrum in Korbach zijn wij constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe revolutionaire technologieën zoals het onverslaanbare Black Chili compound en de top in de lekbescherming, de Vectran™ Breaker. Deze technologieën vereisen geavanceerde processen op onze legendarische kwaliteit van onze producten te garanderen. Deze technologieën kunnen alleen in onze fabriek in Duitsland gemaakt worden – “Handmade in Germany”.

Om tot de beste band voor iedere toepassing te komen gaan wij de dialoog aan met professionele racers, hobby fietsers en alledaagse fietsers wereldwijd.

Als wereldwijde leverancier, heeft Continental ook hightech fabrieken buiten Duitsland, waar Continental banden geproduceerd worden met dezelfde zorg en toewijding als die in Korbach, met uiterst strenge controles en keuringen. 

Ons hart en ziel zit in de zin “Handmade in Germany”.

New content item