Producten voor fietsen

New content item

Race King

tire_image1

Eerste keuze voor racers

Quickfacts


  • De klassieke band voor Cross-Country-wedstrijden en marathons

  • Lage rolweerstand, goede dempende eigenschappen en laag gewicht

  • Verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen

New content item
tire_image1

Technical details

Een nieuwe relatie tussen grip en rolweerstand

  • De unieke samenstelling van de compound voor het loopvlak is een ware revolutie in de wereld van fietsbanden.
  • BlackChili-compound verbeterd de rolweerstand met 26 % en geeft 30 % meer grip in vergelijking met materialen op basis van silicagel.
  • Premium banden met BlackChili-compound overtuigen door betere prestaties en, in tegenstelling tot vele andere multicompounds, gelijkblijvende rijeigenschappen van de eerste tot de laatste kilometer


Meer details


New content item

De voordelen van een nieuw compound

Op basis van actieve silica-compound werd er gezocht naar een materiaal voor het Performance-segment. Na uitgebreid onderzoek kwam onze afdeling R&Dmet een nieuwe compound met uitstekende eigenschappen qua grip en levensduur. Dit nieuwe rubber met de vanzelfsprekende naam "PureGrip"volgt direct op de BlackChili Compound en wordt gebruikt op race- en mountainbikes in de Performance-klasse. Deze band met heel veel grip en een lange levensduur wordt exclusief in onze Continental fabriek in Hefei (Azië) gemaakt.


tire_image1

Proved by Topeak Ergon Racing Team


Product Range

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven. Klik hier voor meer informatie of om uw cookie-instellingen te wijzigen.