Producten voor fietsen

Grand Prix 5000 TL

tire_image1

Het nieuwe tijdperk in de wielersport

Quickfacts

De beste allrounder op een volledig nieuw performance level. Rij sneller, comfortabeler met een nog betere lekbescherming. Gemaakt om jou beter te maken.

De tubeless uitvoering van de gewone Grand Prix 5000

tire_image1

Technische Details

De revolutionare benadering van het fietsen. Ingebouwd in het karkas van de band zorgt de Active Comfort Technology voor het dempen van trillingen, voor een comfortabele rit.

ActiveComf_Tech

Wordt één met de straat. Het gelazerde micro-profiel bevind zich op de wang van de band. En biedt verhoogde grip in bochten. 


LazerGrip
Querschnitt_GP5000_TL

Het voor de gebruiker geoptimaliseerde Tubeless-systeem

De Tubeless technologie is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de verwachtingen voor het weg wielrennen. Makkelijk te monteren en betrouwbaar inngebruik. 

Tubeless-hieldraad

Speciaal ontwikkeld voor een perfecte dichting van de velg. De speciale tubeless hieldraad zorgt voor een stabiele passing op de velg. 


We raden aan om gebruik te maken van de Revosealant voor de beste werking.

RaceSport_logo

Op de afdeling Research & Design van Continental in Korbach in de deelstaat Hessen, wordt permanent gezocht naar de oplossing voor een oud probleem: De roleigenschappen van het rubber van een ietsband zijn in hoofdzaak bepaald door drie verschillende factoren: grip, rolweerstand en levensduur. Het dilemma: Het verbeteren van de ene eigenschap gaat vaak ten koste van een andere eigenschap. Een band met veel grip verslijt sneller en rolt langzamer. Maar als de band sneller moet worden, of langer mee moet gaan dan gaat dit ten koste van de grip. Met de huidige, uiterst geavanceerde technologie op basis van silicagel is al een heel goed compromis bereikt. Onze ingenieurs waren echter nog niet tevreden. Ze sloegen nieuwe wegen in en in 2005 werd een doorbraak in de samenstelling van het mengsel bereikt: BlackChili-compound is de naam van het materiaal voor het loopvlak, gebaseerd op nieuwste kennis van natuurlijke grondstofen en polymeren.


tire_image1

Montage handleiding

Vind hier een montage video voor tubeless


Start

Product overzicht

tire_image1

verdere informatie

Bekijk het blog voor meer informatie 


CONTI_GP5000_LITANY_V4.2