Producten voor fietsen

Set Grand Prix Attack & Force

Grand_Prix_Attack2-Race-S1_01

De raceset

Quickfacts


  • Tuning race set voor dynamische handling en veel grip

  • Aerodynamisch voorwiel in combinatie met een comfortabel achterwiel

  • Veel grip met de uitmuntende Vectran™ beschermlaag voor lekbescherming

  • BlackChili-compound voor uitstekende grip, lange levensduur en efficiënt afrollen


New content item
Grand_Prix_Attack2-Race-P_01

Technical details

Een nieuwe relatie tussen grip en rolweerstand

  • De unieke samenstelling van de compound voor het loopvlak is een ware revolutie in de wereld van fietsbanden.
  • BlackChili-compound verbeterd de rolweerstand met 26 % en geeft 30 % meer grip in vergelijking met materialen op basis van silicagel.
  • Premium banden met BlackChili-compound overtuigen door betere prestaties en, in tegenstelling tot vele andere multicompounds, gelijkblijvende rijeigenschappen van de eerste tot de laatste kilometer


Meer details


New content item

De norm in lekbescherming

Vectran™ is een synthetische hightech vezel volgens een natuurlijk voorbeeld. Net als gesponnen zijde, is Vectran™ een vloeibare, kristallijne plymeer (LCP). Vectran™ wordt uit gesmolten Vectra gesponnen en tot een meerdradig garen gesponnen. Gesponnen weefsels zoals Vectran™ zijn vederlicht en oersterk. Precies de eigenschappen die we voor de beschermlaag van de Continental-topklassebanden nodig hebben. Een Vectran™ beschermlaag is lichter, flexibeler en beter bestand tegen doorsnijden dan een gewone nylon beschermlaag. Zonder dat dat ten koste van de rolweerstand gaat.

New content item

Tire Positioning System®

Met het TirePositioning® System pakken we het laatste aan van wat momenteel technisch haalbaar is. Motorrijders wteen het al lang: aan een voorband worden andere eisen gesteld dan aan een achterband. Een smallere voorband zorgt voor minder luchtweerstand en betere stuureigenschappen. De samenstelling van het loopvlak is afgestemd op veel grip, met name in natte bochten. De achterband is breder en zorgt dankzij het grotere contact met de weg voor meer stabiliteit en comfort. De samenstelling van het loopvlak is afgestemd op een lage rolweerstand en dankzij het grotere contactvlak is er minder wrijving. Een en ander leidt tot een toonaangevende combinatie van voor en achterbanden voor de wielersport met onze GP-Attack- en Force-serie. Nieuw sinds 2013: 's Werelds eerste TPS voor racebanden!

Product Range