Producten voor transport

New content item

Maak uw vloot klaar voor de toekomst.

Slovenië: BZ Transport

Serbia-Slovenia_MG_5971_web

BZ Transport werd opgericht in Slovenië in 2010. Het bedrijf is actief in het transport van nieuwe en tweedehandsauto's uit Europa. Bedrijfsleider Slobodan Okosanović geeft ons enkele inzichten in zijn bedrijf en zijn ervaring met Continentals digitale oplossingen. De sleutel tot succes voor hem zijn de mensen waar ze mee samenwerken, en tot hiertoe zijn zowel de werknemers als zakenpartners tevreden met het Continentalsysteem.


Waarom was u geïnteresseerd in een bandenspanningsmonitoringoplossing?

Voor een betere en gemakkelijkere controle en vooral omwille van veiligheidsredenen. De voordelen van het systeem zijn lagere kosten en een verhoogde veiligheid. Maar we hadden geen enkele twijfel over het systeem in het begin. Als ik erover zou twijfelen, zou ik er zelfs niet aan begonnen zijn.


Wat vindt u fijn aan ContiPressureCheck™ nu dat u er gebruik van maakt? Wat zijn de belangrijkste voordelen voor u?

We hebben altijd accurate informatie ter beschikking op elk tijdstip. Zelfs de historiek is zichtbaar. Het grootste voordeel van het systeem is veiligheid. Als er iets gebeurt met de band is het gemakkelijker om te zien of dit komt door een onjuiste luchtdruk of oververhitting. Het is ook gemakkelijker om vast te stellen waarom er storingen zijn.


Hoe heeft ContiPressureCheck/ContiConnect™ u geholpen uw bedrijf te verbeteren?

We moesten om de twee maanden een bandencontrole uitvoeren, maar nu behoort dat tot het verleden. Controlekosten werden gereduceerd, terwijl er een grotere controle is over de banden.

serbia-bz-transport-quote
Serbia-Slovenia_MFP_1030_be

Er is een verschil omdat we een constant overzicht hebben van de juiste bandenspanning, wat ook leidt tot een lager brandstofverbruik. De levensduur van de band en het karkas is zeker verbeterd, aangezien de bandenspanning altijd correct is. In dit hele verhaal is het ook belangrijk dat je er altijd zeker van kan zijn dat diegene die de banden monteerde hen ook correct opgepompt heeft.


Zou u ContiPressureCheck™ aanbevelen?

Ja. Zeker omwille van de veiligheid en de accuraatheid van de gegevens.


Hoe zou u de interactie met de Continentalwerknemers beoordelen?

Een goede samenwerking, maar we zijn ook uiterst tevreden over het advies van Continental.


Hoe draagt Continental over het algemeen bij aan de waarde van uw bedrijf of het succes ervan – bijvoorbeeld met banden, het coveren ervan en de service?

Met de kwaliteit van de banden, de goede logistieke organisatie, de snelle levering van banden en ook de mogelijkheid om ze te coveren. Dit plannen we in de toekomst in.


Nog verdere opmerkingen?

Ik zou graag het werk en de inzet van het hele Continentalteam willen prijzen.