Producten voor transport

New content item

Maak uw vloot klaar voor de toekomst.

Portugal: Horatotal Transportes

Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Paulo Maia, van HTT (Horatotal Transportes) gaf zijn getuigenis rond de ervaring van het bedrijf met Continentals bandenspanningsmonitoringsysteem: de voordelen en de ongelooflijke stap richting het succes van het vlootbedrijf.

 

Wie is HTT? Waar draait jullie bedrijf rond?

HTT is een goederentransportbedrijf dat zich toelegt op alle soorten van vervoer, nationaal en internationaal, en dat een erkende expressdienst heeft.

 

Wat is het geheim van het succes van HTT?

Het succes van HTT is onderverdeeld in drie hoofdpijlers: werknemers, klanten en actuele uitrusting. Onze werknemers zijn belangrijk voor ons en we doen ons uiterste best om hen de beste arbeidsomstandigheden aan te bieden. Onze klanten zijn de focus van ons dagelijkse werk: we brengen hun behoeften in kaart en komen aan hun vereisten tegemoet. Onze vloot is ongeveer drie jaar oud en beantwoordt aan alle voorwaarden voor een veilige en comfortabele rit.


Welke voordelen zag u in een bandenspanningsmonitoringoplossing?

Voor ons type bedrijf telt elke seconde. Onze vrachtwagens rijden de klok rond en een onverwachte stop heeft onvoorziene gevolgen. Brandstofefficiëntie is eveneens van bijzonder groot belang voor het bedrijf, aangezien elke vrachtwagen maandelijks 25.000 km aflegt. Voor ons is de belangrijkste eigenschap van een band het brandstofverbruik. Met de uitdagende brandstofprijzen moeten we onszelf aansporen om steeds efficiënter te werk te gaan. Het bandenspanningsmonitoringsysteem van Continental is een belangrijke tool die ons helpt onze doelen te behalen.

Paulo Maia, from HTT – Hora Total Transportes

Wat vinden uw collega's/werknemers (bijvoorbeeld de vlootbeheerder, de werkplaatsbeheerder, de bestuurder) ervan om te werken met ContiPressureCheck/ContiConnect?

Ze zijn zeer tevreden. Bestuurders die al gebruikmaken van het systeem zijn er weg van. Het geeft de bestuurder de zekerheid dat zijn banden de juiste spanning hebben en waarschuwt hem bij een potentieel probleem, zoals langzaam spanningsverlies waardoor de banden compleet stuk zouden kunnen gaan. Het simpele feit dat ze 's ochtends de motor starten en zien dat alle banden in orde zijn, is een pluspunt voor hen. Bovendien weten ze dat als er iets misgaat met hun banden, het systeem hen meteen zal waarschuwen.


Hoe zou u de interactie met de Continentalwerknemers beoordelen?

Wat betreft de professionele contacten tussen ons bedrijf en de werknemers van Continental kan ik alleen maar zeggen dat ze altijd bedreven en toegewijd op zoek zijn gegaan naar de grootste waarde/km voor HTT en zo altijd de noden en verwachtingen van het bedrijf beantwoorden. 

 

Hoe draagt Continental over het algemeen bij aan de waarde van uw bedrijf of het succes ervan?

Continental is voor HTT een partner, geen leverancier. Het commerciële en technische team van Continental is steeds volledig beschikbaar.

portugal-quote