Producten voor transport

New content item

Maak uw vloot klaar voor de toekomst.

Slovenië: Eurotek

slovenia_MFP_1436

Eurotek Trebnje, d.o.o., opgericht in 1995, is een veelzijdig transportbedrijf voor het wegentransport van goederen over heel Europa. Met 250 voertuigen en 280 opleggers staan ze in voor het algemene vrachtvervoer voor verschillende sectoren: papier, textiel, voeding en brandstof om er maar een paar te noemen. Ze zijn ook een gespecialiseerd transportbedrijf voor de auto-industrie en vervoeren auto-onderdelen en auto's. Hun totale vloot legt gemiddeld 30 miljoen km af per jaar.


Volgens onderhoudsdirecteur Damjan Robar is ContiPressureCheck™ de perfecte oplossing voor hen omdat ze de controle intern willen houden.


Hoe zou u de sleutel tot succes omschrijven in uw bedrijf?

Een rationalisering van de kosten. In de laatste jaren hebben we enorm ingezet op de vermindering van brandstofverbruik, het regelmatige onderhoud van de voertuigen en de aanleggers, de vermindering van sancties voor voertuigen die niet aan de voorschriften beantwoorden, de opleiding van bestuurders in hoe ze smart cruise control gebruiken, etc.


Waarom was u geïnteresseerd in een bandenspanningsmonitoringoplossing?

Met de nieuwe eigenaar deden we veel rond banden, wat verplicht was omwille van de rationalisering van het bedrijf. Onze doelstelling was om de banden zelf te controleren, aangezien we onze eigen mensen hebben. Het ContiPressureChecksysteem is dus de perfecte oplossing voor onze vloot. De voordelen van het systeem zijn een realtimecontrole, realtime-informatie, een ideale bandenslijtage en een optimaal brandstofgebruik. Er bestonden geen twijfels over het systeem, aangezien de presentatie ontzettend goed was.


Wat vindt u fijn aan ContiPressureCheck™ nu dat u er gebruik van maakt? Wat zijn de belangrijkste voordelen voor u?

Het systeem is ontzettend nuttig omwille van de realtimemonitoring op afstand, de mogelijkheid om de vloot op afstand te controleren en de onmiddellijke waarschuwingen, wat hoofdzakelijk weerspiegelt wordt in het brandstofverbruik. Het is niet langer noodzakelijk om te wachten tot de vrachtwagen aankomt op de werkplaats om alle parameters te controleren. Het belangrijkste voordeel is de hogere kilometrage zonder onnodige tussenstops. 


Hoe heeft ContiPressureCheck™ u geholpen uw bedrijf te verbeteren?

Het systeem is een grote hulp in het realiseren van het strategische doel van het bedrijf gericht op het rationaliseren van de kosten.

slovenia-eurotek-quote
slovenia_MFP_1457

Zou u ContiPressureCheck™ aanbevelen?

Ja (of nee, omdat ik het geheim van ons succes niet wil delen).


Hoe zou u de interactie met de Continentalwerknemers beoordelen?

Tot op heden verloopt onze samenwerking vlekkeloos.


Hoe draagt Continental over het algemeen bij aan de waarde van uw bedrijf of het succes ervan – bijvoorbeeld met banden, het coveren ervan en de service?

Een complete service draagt bij tot ons bedrijf. Van banden tot bandenspanning en temperatuurcontrole.


Nog verdere opmerkingen?

Doe zo voort.