Producten voor transport

Brengt uw wagenpark verder.
En uw prestaties ook.

Automotive Group

Innovaties voor een auto-mobiele toekomst

article_66w_image1

Continental ontwikkelt intelligente technologieën om goederen en personen te vervoeren. Als betrouwbare partner levert de internationale leverancier, bandenfabrikant en industriële partner duurzame, veilige, comfortabele, unieke en betaalbare oplossingen. In 2014 genereerden de vijf afdelingen van de groep (Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Tire, en ContiTech) een totale omzet van ongeveer 34,5 miljard euro. Continental stelt momenteel zo’n 200.000 mensen te werk in 53 landen.

De afdeling Chassis & Safety concentreert zich op geïntegreerde actieve- en passieve-veiligheidstechnologieën en systemen die de rijdynamiek ten goede komen. Het productgamma gaat van elektronische en hydraulische rem- en chassiscontrolesystemen tot sensoren, geavanceerde rijhulpsystemen, airbagelektronica en sensortechnologieën en van elektronische luchtveringen tot ruitenwissersystemen en koplampreinigers. De focus ligt op een hoge mate van systeemcompetentie en de integratie van onderdelen in het veiligheidssysteem ContiGuard. Chassis & Safety stelt wereldwijd meer dan 38.000 mensen tewerk en genereerde in 2014 een verkoop van ongeveer 7,5 miljard euro.

Informatiebeheer en intelligente transportsystemen staan centraal in de Interior-afdeling, die een brede waaier aan producten produceert voor sterk uiteenlopende voertuigen. De productportfolio omvat instrumentenborden, multifunctionele schermen en head-up displays, controle-eenheden, elektronische instapsystemen en bandenspanningscontrolesystemen, radio's en infotainmentsystemen, invoertoestellen en bedieningspanelen, klimaatregelingen, telematicaoplossingen en -services, software en cockpits. Interior stelt wereldwijd meer dan 36.000 mensen tewerk en genereerde in 2014 een verkoop van ongeveer 7,5 miljard euro.

De afdeling Powertrain ontwikkelt en produceert innovatieve en efficiënte oplossingen voor aandrijfsystemen. Het ruime productgamma gaat van injectiesystemen voor benzine- en dieselmotoren, motor- en transmissiesturingen (inclusief sensoren en regelorganen), uitlaatgasbehandelingssystemen en brandstoftoevoersystemen tot componenten en systemen voor elektrische en hybrideaandrijvingen. Powertrain stelt wereldwijd ongeveer 34.500 mensen tewerk en genereerde in 2014 een verkoop van ongeveer 6,5 miljard euro.

Meer informatie op de Automotive website.