Producten voor transport

Brengt uw wagenpark verder.
En uw prestaties ook.

Vacatures

Continental AG – Hoogperformante producten vloeien voort uit een hoogperformante cultuur

Continental Career - Let your ideas shape the future

Remsystemen, aandrijfgeheel- en onderstelsystemen en -componenten, instrumentering, infotainmentoplossingen, voertuigelektronica, banden en technische elastomeren: het zijn nog maar enkele voorbeelden van Continental’s brede productaanbod.

Continental - Innovatief, internationaal, dynamisch

Continental ziet zichzelf als een innovatiegericht technologiebedrijf en behoort tot de grootste leveranciers in de auto-industrie wereldwijd. De groep stelt vandaag zo'n 200.000 mensen tewerk in 53 landen en realiseerde ruim €34,5 miljard omzet in 2014.

De jongste jaren heeft de onderneming heel wat veranderingen ondergaan, waarbij het wereldwijd groeide, niet het minst als resultaat van diverse aquisities, zodat ze een nog voornamere positie bekleedt in de wereldwijde competitie. Een fundamentele conclusie die de onderneming heeft getrokken tijdens dit proces van verandering is dat cultuur een doorsslaggevende rol speelt. Zaken als “duurzaamheid”, “toekomstgerichte innovaties” en “rendabele groei” leggen vandaag daardoor meer gewicht in de schaal.

Continental geeft genetwerkte mobiliteit vorm

Onze werknemers zijn onze sterkte. De onderneming verwacht engagement en doelgerichtheid van zijn personeel. Ze beloont bijzondere prestaties en creëert de werkomstandigheden die nodig zijn om de kwaliteitsprestaties te verbeteren en te blijven stimuleren. Toewijding, kwalificaties, vorming en training, flexibiliteit en trouw staan hoog aangeschreven. Overal in het bedrijf wordt er heel wat geïnvesteerd in de werkomgeving. De onderneming verbindt zich ertoe gezonde werkomstandigheden te creëren en de veiligheid op de werkplek te verzekeren. Iedereen bij Continental geniet gelijkheid van kansen, ongeacht leeftijd, nationaliteit, geslacht, religie, ras of seksuele oriëntering.

Employer Brand Continental

Ons Employer Brand weerspiegelt waarvoor Continental vandaag staat: Innovatie, Internationaliteit, Passie en Succes. 

Meer over onze Employer Brand vindt u hier