Producten voor transport

Brengt uw wagenpark verder.
En uw prestaties ook.

Fietsbanden

Duitse spitstechnologie sinds 1871

New content item

Meer dan honderd jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van fietsbanden heeft Continental tot een unieke onderneming in de bandensector gemaakt.

Continental is de enige Duitse fietsbandenproducent die zijn fietsbanden in Duitsland zelf maakt. Dat aspect geeft onze ingenieurs en alle anderen die betrokken zijn bij het productieproces een krachtige incentive om voortdurend te streven naar nieuwe innovaties.

In ons technologie- en ontwikkelingscentrum in Korbach werken we voortdurend aan nieuwe, revolutionaire technologieën zoals het onklopbare 'Black Chili'-mengsel en de ultieme Vectran™-antilektechnologie, die allebei worden gebruikt in de hoogste regionen van de autosport.

Deze technologieën vragen verfijnde processen om de legendarische kwaliteit van onze eindproducten en innovaties te verzekeren. Bovendien kunnen de ProTection- en RaceSport-technologie voor MTB-banden enkel worden gemaakt in onze Duitse fabriek – 'Handmade in Germany'.   

Om voor elke toepassing de ideale band te bieden, bouwen we voort op een dialoog met onze professionele racers, hobbyfietsers en dagelijkse fietsers.

Als wereldwijde marktspeler bezit Continental ook buiten Duitsland een aantal productiefaciliteiten waar Continental-banden voor u worden gemaakt met een ongeëvenaarde graad van zorg en toewijding. Een ding dat alle fietsbanden van Continental gemeen hebben, is dat ze ontwikkeld worden in het technologiecentrum van Korbach (Duitsland), waar ze ook een strenge inspectie ondergaan.

We staan met hart en ziel achter onze slagzin 'Handmade in Germany' die op alle producten en technologieën van de fabriek van toepassing is.

Veel plezier met de Continental-producten! Ons team werkt hard voor u!

New content item