Producten voor transport

Brengt uw wagenpark verder.
En uw prestaties ook.

Award Winning Innovations

Joseph von Fraunhofer Prize 2015 uitgereikt voor paardenbloemrubber

Fraunhofer Institute and Continental have been awarded the prestigious Joseph von Fraunhofer Prize for their joint research on dandelion rubber.

Meer lezen

Sustainability Award voor Conti Coach HA3

Continental ontving een duurzaamheidsprijs voor een van zijn verwezenlijkingen op het vlak van technologische ontwikkeling. De busband Conti Coach HA3 won de 'Tires and Tire Services'-categorie van de International busplaner Sustainability Award 2015.

Meer lezen

Continental wint GreenTech Award 2014 voor paardenbloemrubber

Gezamenlijk ontwikkelingsproject met het Fraunhofer Institute bekroond met Europa's belangrijkste prijs voor milieu en economie in de categorie 'Automobielsector'

Meer lezen

Continental bekroond voor ContiLifeCycle-fabriek in Hannover

Image

'Tire Technology International' had vooral lovende woorden voor Continentals rubberrecyclage van banden die het einde van hun levenscyclus bereikt hebben, in combinatie met loopvlakvernieuwing van vrachtwagenbanden, in de ContiLifeCycle-fabriek in Hannover.

Meer lezen

European Sustainability Award voor ContiLifeCycle Plant

Continental ontving de European Transport Sustainability Award voor zijn nieuwe ContiLifeCycle-fabriek in Hannover-Stöcken, die technisch geavanceerde loopvlakvernieuwing combineert met milieuvriendelijke rubberrecyclage.

Meer lezen