Producten voor transport

Brengt uw wagenpark verder.
En uw prestaties ook.

Continental uitgeroepen tot Tire Manufacturer of the Year

Image

In februari 2014 ontving Continental een prijs van het vaktijdschrift 'Tire Technology International'. Een internationale jury van deskundigen riep Continental uit tot Tire Manufacturer of the Year.

Jurylid David Shaw, Head of Research bij Tire Industry Research, zei hierover het volgende: "In mijn ogen heeft Continental zijn globale strategische visie gecombineerd met fantastische producten en een visie voor een duurzamere toekomst. De nieuwe vestiging in Sumter (V.S.) toont de toewijding van het bedrijf aan een wereldwijde toekomst. De Hurricane machine is een uitdrukking van Continentals streven naar vermindering, hergebruik en recyclage. Ondertussen blijven hun auto- en vrachtwagenbanden geprezen worden door onafhankelijke testinstanties en voertuigparken."

"We zijn verheugd over het feit dat we tot 'Tire Manufacturer of the Year 2014' uitgeroepen werden", aldus Nikolai Setzer, lid van de raad van bestuur bij Continental en verantwoordelijk voor de Tire Division. "Aangezien onze Tire Division op dit moment bezig is met het uitwerken van haar visie voor 2015, is de timing uitstekend. Het is een belangrijke blijk van waardering voor ons wereldwijde bandenteam voor de succesvolle uitwerking van ons groeiplan op lange termijn, dat ook een uitbreiding omvat van onze hoogtechnologische faciliteiten op onze testcircuits, evenals investeringen in nieuwe hoogstaande producten, processen en technologie├źn van topniveau.

De Tire Technology International Awards for Innovation and Excellence bekronen langetermijnprojecten op het gebied van bandenontwikkeling en -productie. Er wordt een shortlist van mededingers opgesteld op basis van nominaties van lezers en de redactie van Tire Technology International. De shortlist wordt vervolgens bezorgd aan een onafhankelijke jury van internationale bandenexperts, die de genomineerden evalueren en de winnaars selecteren. De prijzen worden ieder jaar in februari uitgereikt op een ceremonie tijdens de Tire Technology Expo in Keulen, Duitsland.