Producten voor transport

Brengt uw wagenpark verder.
En uw prestaties ook.

ContiLifeCycle™ in de hele wereld

Klanten overal ter wereld genieten van ContiLifeCycle™. Bent u nieuwsgierig naar een overzicht van onze activiteiten? Bekijk eens de citaten van onze ContiLifeCycle-experts in de gebieden EMEA, The Americas, Asia-Pacific (APAC) en van de bedrijfseenheid Commercial Specialty Tires.

Christian Sass, Director Retread Business Truck & Bus Tires EMEA:

We hebben al onze kennis uit de ontwikkeling en productie van banden in onze ContiLifeCycle™ gestoken. Op die manier hebben we een nieuw niveau bereikt inzake de prestaties en kenmerken van onze producten. Door vernieuwde banden te produceren met productkenmerken die even goed zijn als nieuwe banden, zet Continental een strategische stap die een nieuw tijdperk inluidt voor de LifeCycle-business.   

John Barnes, ContiLifeCycle Manager The Americas:

Op dit moment hebben we meer dan 30 gemachtigde ContiTread-dealers in Noord- en Zuid-Amerika. Ons doel is onze gemachtigde ContiTread-dealers te voorzien van een compleet aanbod, waardoor ze hun business kunnen uitbreiden met kwalitatief hoogstaande producten, technische assistentie en operationele ondersteuning.   

Joao Almeida, Head of Production and R&D Retread APAC:

Met de oprichting van onze productie van banden op basis van loopvlakvernieuwing in Maleisië, zijn we klaar om het ContiLifeCycle in het APAC-gebied te implementeren. De fabriek is operationeel en voorziet onze ContiLifeCycle-partners in het hele APAC-gebied van kwalitatief hoogstaande banden met vernieuwd loopvlak.   

Philippe Barabinot, Head of Marketing Commercial Specialty Tires:

Door het aandeel van circa 65 procent gerecycleerd materiaal in onze Continental LifeCycle-banden zullen we in 2014 in staat zijn ongeveer 360 ton materiaal te besparen ten opzichte van nieuwe banden. Door het hergebruiken van geselecteerde banden dalen bovendien onze productiekosten. Met de hulp van klanten zal dit grootschalig recyclage-initiatief bijdragen tot de vermindering van het aantal afvalbanden en van schadelijke CO2-uitstoot.