Producten voor transport

Brengt uw wagenpark verder.
En uw prestaties ook.

Onze ContiLifeCycle-fabriek in Petaling Jaya, Maleisië

Midden 2011 werd aangevangen met de planning en de voorbereidingen voor de ContiLifeCycle-fabriek voor loopvlakvernieuwing. Er werd een nieuwe lay-out uitgewerkt, de uitrusting werd verbeterd en er kwam een nieuw systeem voor productiemanagement. "Na de ceremoniële start begonnen we met de verbetering van de ingangsinspectie voor karkassen en introduceerden we de shearografische inspectie om te garanderen dat enkel karkassen van hoge kwaliteit in het proces voor loopvlakvernieuwing terechtkomen", herinnert Manuel Ruiz-Ortega zich, voormalig Head of Production and Research & Development Retread APAC.  De volgende stappen werden gekenmerkt door een modernisering van de machines.

Image

Toch is de uitrusting alleen niet genoeg voor een kwalitatief hoogstaande oplossing voor loopvlakvernieuwing. Er is ook behoefte aan hoog opgeleide mensen, een betrouwbare traceerbaarheid, en systemen voor productie- en kwaliteitsbeheer.  Ons voltallige personeel werd geëvalueerd en opnieuw getraind in overeenstemming met opnieuw gedefinieerde kwaliteitsstandaarden.  We ontwikkelden een op maat gemaakt systeem dat ons niet alleen in staat stelt de bandkarkassen van onze klanten te traceren, maar ook essentiële kwaliteitsparameters op te volgen tijdens het vernieuwingsproces. En we namen efficiënte productie-instrumenten in gebruik, zoals Gemba Walk, 5S en Value Stream Mapping.

Dankzij die nieuwe uitrusting kan de ContiLifeCycle-fabriek in PJ optreden als opleidingscentrum voor ContiLifeCycle-partners uit de hele APAC-regio. Via ons opleidingscentrum voor loopvlakvernieuwing geven we onze partners de garantie dat Continental met de ContiLifeCycle-oplossing voor loopvlakvernieuwing een betrouwbare partner is om hun toekomstige bedrijfsactiviteiten veilig te stellen", stelt Stanley George, ContiTread Process Specialist voor de regio Azië en Stille Oceaan. "Voor we een extern loopvlakvernieuwingsbedrijf onze voorbehandelde loopvlakken laten gebruiken, moeten ze voldoen aan Continentals hoogstaande kwaliteitsstandaarden." Dit omvat een kwaliteits- en procesinspectie van alle stadia van de faciliteiten voor loopvlakvernieuwing van onze partner.  En tijdens een bezoek aan onze fabriek krijgen onze partners een indruk van Continentals hoge standaarden voor loopvlakvernieuwing.