Producten voor transport

Continental Winter Truck Tires
Conti CrossTrac
Construction Innovation Day 2018

Vrachtwagenbanden oplossingen voor uw

Constructie segment

Twee werelden. Eén oplossing.

De nieuwe Conti CrossTrac

Wij banen de weg voor u.

Wegenwerken, bouwwerken, bosbouw - transport naar en op werven kan loodzwaar zijn. Dit vereist dan ook een betrouwbare uitrusting, on- en off-road, elke dag opnieuw.

Lastige terreinen. Lange Ritten. De Conti CrossTrac blijft ervoor gaan.

Maak kennis met het nieuwe gamma Conti CrossTrac-banden, ontworpen voor de meest veeleisende toepassingen op de weg én in het terrein.

Wanneer ik smalle en met stenen bedekte wegen oprijd, moet ik echt kunnen vertrouwen op mijn banden. Met hun zeer goede tractie en hoge duurzaamheid blijken de Continental Constructiebanden een uitstekende keuze om tegemoet te komen aan mijn eisen.

Giuseppe, chauffeur bij Toscana Scavi S.r.l., gevestigd in Italië.

Loopvlakvernieuwing? Kies voor ContiLifeCycle.

Continentals geavanceerde oplossingen voor warme en koude loopvlakvernieuwing bezorgen banden een tweede en zelfs derde leven. Dat werkt niet alleen kostenbesparend,

Construction Innovation Days 2018, Málaga.

De nieuwe Conti CrossTrac voor gemengde toepassing op de weg en off-road heeft zijn première gevierd op de Continental Construction Innovation Days 2018 in Málaga van 17 april tot en met 19 april.

Leg de lat hoger. Met digitale bandenmonitoring.

Een te lage bandenspanning is een belangrijke oorzaak van pech, stilstand en een kortere levensduur van het karkas. Kortom, een correcte bandenspanning en temperatuur is fundamenteel. Ontdek onze digitale bandenmonitoring oplossingen ContiPressureCheck™ and ContiConnect™.

De nieuwe Conti CrossTrac.