Producten voor transport

Conti CrossTrac

Twee werelden. Eén oplossing.

Conti CrossTrac banden gaan langer mee.

Eerst presteren. Dan loopvlakvernieuwing. Conti CrossTrac banden gaan langer mee.

Premium compounds, veel ervaring en wat meer rubber. Dat maakt Conti CrossTrac banden tot wat ze zijn. En een stevig karkas bezorgt ze bovendien meerdere levens.

Start

1. Duurzaam karkas

Een duurzaam karkas met superieure structurele stabiliteit is één van de redenen waarom Continental banden kostenbesparend zijn. Meer rubber in de contactzone biedt extra bescherming en vermindert de kans op perforaties.

2. Ultrastabiele hiel

Een extra stabiele compound vermindert aanzienlijk de kans op materiaalmoeheid. Bovendien draagt de positie van de hiel bij tot een optimale lastverdeling bij elke belading.

ContiLifeCycle

Loopvlakvernieuwing? Kies voor ContiLifeCycle™.

Continentals geavanceerde oplossingen voor warme en koude loopvlakvernieuwing bezorgen banden een tweede en zelfs derde leven. Dat werkt niet alleen kostenbesparend, het is ook goed voor het milieu want karkassen hergebruiken spaart energie en grondstoffen.

ContiRe™ - voor optimale prestaties

Bij warme loopvlakvernieuwing wordt het loopvlak vervangen van hiel tot hiel, met behulp van dezelfde technologie als voor nieuwe Continental-banden. Elke ContiRe™-band ondergaat strenge kwaliteitscontroles en wordt geleverd met een uitgebreide garantie.

Conti CrossTrac ContiTread

ContiTread™ - een koele berekening

Continentals gamma van voorgevormde loopvlakken voor koud vernieuwen maakt gebruik van de nieuwste bandentechnologie. Een netwerk van gecertificeerde partners staat in voor de allerhoogste product- en proceskwaliteit.


Ontdek meer over ContiLifeCycle™.