Producten voor transport

Brengt uw wagenpark verder.
En uw prestaties ook.

Referenties: Goods

Ervaringen met Continental truckbanden.

Testimonials ContiPressureCheck

Patinter S.A., Portugal

“… kilometerprestatie, mogelijkheid om het loopvlak te vernieuwen en veiligheid.”


“De belangrijkste eigenschappen van een band zijn voor ons: brandstofbesparing, kilometerprestatie, mogelijkheid om het loopvlak te vernieuwen en veiligheid. Continental is een uitstekende partner van Patinter, omdat het bedrijf ons een betrouwbaar pakket kan aanbieden. Gezien de uitstekende kwaliteit en prestaties van de premiumbanden van Continental is de aankoopprijs minder belangrijk. Continental is altijd op korte termijn beschikbaar en levert betrouwbare en kwaliteitsvolle diensten.”

Francisco Polonio, eigenaar van Patinter

Schenker AB, Zweden

“Premiumkwaliteit en een Europees dienstverleningsnetwerk, dat waarderen wij het meest.”

“De banden van Continental zijn premiumbanden met een goed karkas. Banden voor lange afstanden moeten het werkelijk allemaal hebben en dat kan Continental ons bieden. Premiumkwaliteit en een Europees dienstverleningsnetwerk, dat waarderen wij het meest.”

Ola Ahlqvist, General Manager & Rustan Eliasson, Fleet Manager

Schenker Zweden:
Schenker AB werd in oktober 1998 opgericht, toen BTL Zweden en Schenker Transport in een bedrijf samensmolten. Sindsdien is het bedrijf snel gegroeid.

In Zweden biedt Schenker bedrijven internationale logistieke diensten en internationaal transport aan. Met geavanceerde verkeers- en informaticasystemen streeft Schenker naar een strategische ontwikkeling op het gebied van logistiek en advies.

Schenker Zweden telt 4.177 werknemers, waarvan 2.140 kantoormensen en 1.977 mensen die onder CAO werken. Bovendien werken nog 7.000 mensen via dochterondernemingen onrechtstreeks voor het bedrijf.

Wackfelt Transport AB, Zweden

“… een totaalpakket tegen een correcte prijs.”


“Het belangrijkste voor mij is dat ik altijd moet kunnen rekenen op goede prestaties. Wat wij nodig hebben, is een betrouwbaar product dat ons in staat stelt om onze deadlines te respecteren. Sinds ik met Continental rijd, heb ik misschien één keer per jaar pech. De banden zijn dus erg betrouwbaar.

Aanvankelijk gebruikte ik Michelin, maar ik was niet tevreden over de dienstverlening, die niet betrouwbaar was. Daarna ben ik overgeschakeld naar Bridgestone maar ik vond de kwaliteit niet goed. Vandaag de dag gebruik ik enkel Continental.

Met de banden van Continental krijg ik een totaalpakket tegen een correcte prijs. Dat is heel belangrijk voor mij. Het aanbod van Continental is werkelijk allesomvattend: een uitstekende dienstverlening en een lage kost per kilometer. Het persoonlijk contact is ook erg belangrijk voor mij. Ik werk samen met de verantwoordelijke van Continental, die zich met het technische gedeelte bezig houdt en mij een erg professionele dienstverlening aanbiedt. Ik kan altijd op hem rekenen.”

Jonas Wackfelt, Eigenaar