Producten voor transport

Brengt uw wagenpark verder.
En uw prestaties ook.

Referenties: People

Ervaringen met bus- en coachbanden van Continental.

verschoor foto

Verschoor, Nederland

….”In onze branche is service erg belangrijk en dit verwachten wij ook van onze leveranciers”.

Inmiddels werken wij al weer 18 jaar met de producten van Continental en niet voor niets hoort men tot onze preferred suppliers. Wij zijn een premium bedrijf en werken daarom ook met premium leveranciers. Continental past hier prima bij omdat  men een meer dan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding levert.

Klachten zijn er weinig en mocht er al een keer iets zijn, dan wordt dit snel en efficiënt opgelost. In onze branche is service erg belangrijk en dit verwachten wij ook van onze leveranciers.

 

Achtergrond

Verschoor reizen bestaat sinds 1923 en is ooit begonnen als touringcar/busbedrijf. Sinds 1988  zit de 3e generatie Verschoor in de directie. Het bedrijf  is inmiddels uitgegroeid tot een touringcarbedrijf én reisorganisatie, gespecialiseerd in het verzorgen van dagtochten en meerdaags reizen voor groepen. Niet alleen busreizen maar inmiddels ook cruises en vliegreizen.

De eigen vloot bestaat uit 8 jonge luxe bussen voorzien van veel nieuwe technologieën en gemakken en voldoen aan alle veiligheidseisen. Verschoor reizen is ISO 9001 gecertificeerd en sinds 2011 aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). En omdat men grote waarde hecht aan veilig en betrouwbaar vervoer draagt men het keurmerk van de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB).

Van Den Haak, Nederland

“…….goede ervaringen ten aanzien van kilometerkostprijs, betrouwbaarheid en rijcomfort”.

In 1995 hebben wij de eerste Continental banden gemonteerd onder een DAF-trekker als test. In 1996 gevolgd door een tweede test met positieve resultaten. Met name de vasthoudendheid van de accountmanager heeft ervoor gezorgd dat we dit testtraject ingingen. In die periode lieten wij nog diverse bandenmerken monteren. Rond het jaar 2000 besloten wij terug te gaan naar twee leveranciers en vanaf die tijd laten wij ook af fabriek Continental banden monteren. Op dit moment hebben wij 550 banden op de weg, waarvan circa 66% Continental.

De keuze voor Continental is gebaseerd op de goede ervaringen ten aanzien van kilometerkostprijs, betrouwbaarheid en rijcomfort. Bovendien heeft Continental Banden Groep een goed leverbetrouwbaarheid.

PTC Nout is onze bandenexpert en leverancier, maar vervangt na goedkeuring van ons en monteert dan Conti’s.

 

Achtergrond

Van den Haak uit Geldermalsen is een geavanceerd en eigentijds bedrijf met een eeuw ervaring in distributie. De onderneming omschrijft zichzelf als volgt: “Wij onderscheiden ons door directe communicatie op alle niveaus, van chauffeur tot directeur, en zijn we ons elke dag bewust van de noodzaak om onszelf te blijven verbeteren”. Een persoonlijke aanpak van een zelfstandig logistieke dienstverlener, die is aangesloten bij TransMission.

Van Den Haak is ISO 9001 gecertificeerd en heeft daarnaast het milieu-certificaat 14001.

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Duitsland

"Om ervoor te zorgen dat onze klanten veilig en op tijd hun bestemming bereiken, is de veiligheid van ons bussenpark uiterst belangrijk voor ons. Dat omvat ook hoogwaardige banden. De nieuwe Continental-touringcarbanden voldoen aan onze hoge eisen: uitstekend rijcomfort, perfecte wendbaarheid en laag geluidsniveau – allemaal kenmerken die onze klanten erg weten te waarderen."

Ingo Kehl, General Manager van Sieckendiek GmbH & Co. KG

PVG Salzwedel, Duitsland

"... een veilige en aangename rijervaring..."

“Het grootste deel van onze passagiers bestaat uit schoolkinderen. Veiligheid is voor ons dus extra belangrijk. Omdat de sneeuw en het ijs op de secundaire wegen vaak pas laat op de dag of helemaal niet worden weggehaald, zijn winterbanden een absolute noodzaak. Onze chauffeurs bevestigen dat de HSW Scan, met zijn uitstekende grip, een veilige en aangename rijervaring vormt in winterse omstandigheden.”

Verkehrs AG Freiburg, Duitsland

"... de extra controle bij het remmen en sturen..."

“Voor de veiligheid van onze passagiers, chauffeurs en voertuigen gebruiken wij winterbanden. Zowel op droge als op natte wegen bieden de winterbanden een even groot rijcomfort als de HSU1-banden. Bovendien waarderen wij de extra controle bij het remmen en sturen.”

ricke Touristik, Duitsland

"... positieve commentaren van de passagiers..."

“Zelfs vóór de verkeerswet werd gewijzigd, schakelden wij om veiligheidsredenen vaak over op winterbanden. Dankzij het sneeuwvlokje op de zijkant van de HDW Scandinavia merkten onze passagiers dat op en gaven ons positieve commentaren.”