Producten voor transport

Brengt uw wagenpark verder.
En uw prestaties ook.

Referenties: ContiPressureCheck™

Ervaringen met ContiPressureCheck™

Sieckendiek Germany

Sieckendiek, Duitsland

"Geen stilstand vanwege van bandenproblemen"

"Sinds we onze voertuigen hebben uitgerust met ContiPressureCheck hebben we geen stilstand meer genoteerd vanwege bandenproblemen. We zijn erg opgetogen over het systeem en kunnen het alleen maar aanbevelen.  Het is echt onberispelijk."

Stefan Rinker, Manager van Fritz Sieckendiek GmbH & Co. KG

cpc-testimonials-devereux

Devereux, VK

"Kort nadat we het systeem hadden geïnstalleerd detecteerde het drukverlies in een band. We konden het lek herstellen en spaarden de kost van een nieuwe band uit. Het systeem betaalde dus zichzelf al terug de eerste keer dat het een probleem detecteerde."  

Jimmy Savage, Workshop Manager bij Devereux Transport

cpc-testimonials-wj-roadmarkings

WJ Roadmarkings, VK

"ContiPressureCheck biedt de bestuurder de zekerheid dat zijn banden de juiste druk hebben en waarschuwt hem bij ieder potentieel probleem, zoals drukverlies dat zou kunnen leiden tot het volledig kapotgaan van de band.   

Omdat je onmiddellijk wordt verwittigd wanneer er een probleem is, kan tijdig ingegrepen worden. Op die manier kan de kost van een nieuwe band uitgespaard of stilstand door bandenpech voorkomen worden." 

Scott Logan, Transport and Workshop Manager van WJ Roadmarkings

Transport Gheeraert, België

"Sinds we ContiPressureCheck begonnen te gebruiken, zijn onze dieselkosten, lekke banden en onderhoudskosten aanmerkelijk gedaald. Dat betekent niet alleen dat we tijd en geld besparen: we kunnen onze klanten ook een veel betrouwbaardere service bieden. Het systeem is eenvoudig te installeren en te bedienen. Andere positieve effecten zijn een lagere koolstofvoetafdruk en een verhoogde veiligheid voor bestuurders, goederen en voertuigen, omdat we minder vaak een klapband hebben." 

Peter Gheeraert, Eigenaar van Transport Gheeraert