Producten voor transport

stage_goods_TT

Truckbanden Goods

Conti Goal HA3

16/06/2016

Veilig en comfortabel vervoer naar de tien speelsteden: Spelersbussen rijden tijdens UEFA EURO 2016™ op Continental premium busbanden

  • Bandenfabrikant Continental is officiële sponsor van de UEFA2016TM en stelt aan alle 24 deelnemende teams de speciaal ontwikkelde busbanden Conti Goal HA3 ter beschikking
  • De high-tech rubbersamenstelling zorgt voor een hoge veiligheid, lage rolweerstand en een modern profielontwerp voor comfortabel reizen
  • Het FleetPartner-netwerk van Continental zorgt voor het bandenonderhoud aan de spelersbussen tijdens het UEFA EURO 2016TM

Hannover, 13 juni 2016. Als officiële sponsor van de UEFA EURO 2016TM rust Continental alle spelers- en transferbussen uit met premium busbanden. De bussen brengen de teams naar de tien in Frankrijk verspreide speellocaties. Behalve de bussen van de 24 gekwalificeerde landen rijden ook 20 VIP-bussen, die door geselecteerde privé vervoersmaatschappijen beschikbaar zijn gesteld op de speciaal ontworpen Conti Goal HA3 banden.  De exclusieve UEFA EURO 2016TM-banden, die gebaseerd zijn op de gerenommeerde regionale busbanden ContiCityPlus HA3, zijn door de Continental-ingenieurs in Hannover speciaal voor dit evenement ontwikkeld. De Conti Goal HA3 in de afmeting 295/80 R 22.5 is geschikt voor montage op iedere aspositie. Het profiel beschikt over specifieke lengtegroeven voor een optimale handling en nat-weer-eigenschappen. De combinatie met diepe 3D-lamellen zorgt voor extra grip en continue hoge remprestaties gedurende de hele levensduur van de band, De gesloten zijflanken zorgen samen met de speciale loopvlakrubbersamenstelling voor een comfortabel rijgedrag in combinatie met een laag geluidsniveau. De versterkte zijwandstructuur vermindert de rolweerstand en zorgt hierdoor voor een aanzienlijke reducering van het brandstofverbruik.

Als officiële sponsor van de UEFA EURO 2016TM rust Continental alle spelers- en transferbussen uit met premium busbanden. De bussen brengen de teams naar de tien in Frankrijk verspreide speellocaties.

De nieuw ontworpen zijflanken van de exclusieve Conti Goal HA3 bevat talrijke voetballogo’s in verschillen afmetingen, het officiële UEAFA EURO 2016TM logo en het oranje Continental logo.

„Deze speciaal ontworpen Conti Goals HA3 busbanden, die zich kenmerken door een hoge betrouwbaarheid garanderen de 24 deelnemende landenteams een veilig en comfortabel transport. Op die manier kunnen de beste voetballers van Europa tijdig aanwezig zijn bij de in totaal 51 wedstrijden en de voetbalfans een onvergetelijk toernooi laten beleven", aldus Geert Roik, head of global Research & Development Commercial Vehicle Tires van Continental. „Op de nieuw ontworpen zijwanden kun je de talrijke voetballogo’s in verschillende maten, het officiële logo van de UEFA EURO 2016TM en het oranje logo van Continental van de Conti Goal HA3 van de basisproductlijn ContiCity Plus HA3" goed onderscheiden, vervolgt Roik.

Het bandenonderhoud van de in totaal 44 bussen die allen zijn uitgerust met de Conti Goal HA3 in de afmeting 295/80 R 22.5, wordt tijdens de UEFA EURO 2016TM vanaf de openingswedstrijd op 10 juni tot en met de finale op 10 juli in Parijs georganiseerd door het FleetPartner-netwerk van Continental. FleetPartner is momenteel het grootste samenwerkingsverband voor de levering en service van autobanden voor zowel personen- als vrachtwagens in Europa en maakt deel uit van het Conti360° FleetServices netwerk.

Continental, de officiële sponsor van het meest populaire voetbalevenement van 2016, heeft de volgende website opgericht: www.ContiSoccerWorld.de. Op deze website wordt volgende informatie weergegeven: presentaties van de teams, wedstrijdanalyse, speciale berichtgevingen van de teams alsook talrijke foto's en vijf nummers van speciaal formaat "Continental Soccer News".

De Conti Goal HA3, de exclusieve UEFA EURO 2016TM band, is gebaseerd op de Conti CityPlus HA3 voor regionaal transport en bezit optimale nat-weer-eigenschappen, wat zorgt voor een veilig vervoer van en naar de 10 speelsteden. De Conti Goal HA3 in de afmeting 295/80 R 22.5 kan op elke aspositie gemonteerd.