Producten voor transport

stage_goods_TT

Truckbanden Goods

Continental partner TVM Awards

08/05/2019
logo tvm

Continental heeft zich als partner verbonden aan de TVM Awards, een initiatief van transportverzekeraar TVM dat draait om transportveiligheid. Onder de TVM Awards vallen 3 prijzen:

  • NK Veiligste Chauffeur
  • Veilig Transport 2019
  • Ridder 2019

Barneveld, 8 mei 2019. Het NK Veiligste Chauffeur is een competitie waarvan de winnaar zichzelf uiteindelijk een jaar lang de veiligste chauffeur van Nederland mag noemen. Daarmee wordt hij/zij dan de opvolger van Johannes Ritsma, de winnaar van het allereerste NK, dat vorig jaar werd houden. De hoofdprijs is – naast de TVM Award en de sportieve eer – een reis voor 2 personen naar Brazilië.

“De TVM Awards sluiten perfect aan op onze Vision Zero strategie” aldus Edwin van Erp, division-manager Continental Benelux. “Vision Zero staat voor de strategie van Continental AG die erop gericht is het aantal verkeersslachtoffers in de toekomst tot nul te reduceren”. Continental investeert hierbij fors in de ontwikkeling van systemen die een wezenlijke bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid. “Echter blijft de rol van de chauffeur van zeer groot belang, vandaar dat we het initiatief van TVM dan ook van harte omarmen”.

Voor meer informatie en aanmelding van u of uw chauffeurs, ga naar de website van TVM: www.tvmawards.nl

Contact
Edwin Van Erp

Sales Manager Truck Tires 

Continental Benelux

+31 (0)342 40 44 10

Contact
Alyssa Gregoir

Marketing Intelligence Analyst - PR and Communications Specialist Commercial Vehicle Tires

+32 (0)2 710 23 43