Producten voor transport

stage_goods_TT

Truckbanden Goods

Continental Testimonials

04/04/2017

Transportbedrijven onder de indruk van het Conti Hybrid bandengamma

  • Het Conti Hybrid bandengamma maakt indruk
  • Chauffeurs en wagenparkbeheerders bevestigen de kosten-efficiëntie en veiligheid van dit bandengamma voor regionaal gebruik
  • Duurzame kostenoptimalisatie dankzij loopvlakvernieuwing

Hannover, 28 maart 2017. Transportbedrijven kunnen de operationele kosten van hun wagenpark optimaliseren door voor iedere toepassing de juiste bandenkeuze te maken. De ervaring van transportbedrijven uit Nederland en België onderstreept deze kosten-efficiëntie van het Conti Hybrid-bandengamma.

foto Den Hartogh

Hans den Hartogh, Den Hartogh Logistics

De gerenommeerde wereldwijde logistieke dienstverlener uit Nederland, Den Hartogh, is gespecialiseerd in het vervoer van chemicaliën. De veilige bediening van voertuigen in alle weersomstandigheden is een topprioriteit voor zowel de chauffeurs als het management. Het bedrijf gebruikt de Conti Hybrid-banden op trekkers en opleggers. Hans den Hartogh, Director Trucking & Equipment Services – Den Hartogh BV, legt uit, “Conti Hybrid-banden bieden onze chauffeurs meer veiligheid en controle. We zijn ook enthousiast over de brandstofbesparing die we met deze banden kunnen realiseren. Kortom, wij kunnen het gebruik van Conti Hybrid ten zeerste aanbevelen.”


Over Den Hartogh BV:

Hoofdkantoor: Rotterdam, Nederland, 36 filialen wereldwijd

Opgericht: 1920

Wagenpark: 550 trekkers, 400 tankers, 900 containerchassis, 18.500 tankcontainers

 

foto E

Steven Meeus, Eskatrans

De Belgische expediteur Eskatrans, gespecialiseerd in containervervoer, rekent ook op Continental voor hun banden. De vloot van Eskatrans bestaat uit bijna 40 trekker-trailercombinaties en meer dan 40 containerchassis. De Conti Hybrid band in de maat 315/70 R 22.5 wordt gebruikt voor de stuur- en aandrijfassen en de maten 385/55 R 22.5 en 385/65 R 22.5 worden gebruikt voor trailerassen.

De eigenaar van Eskatrans, Steven Meeus, is verheugd dat de Conti Hybrid HD3 trekasband nu ook beschikbaar is als warmvernieuwde band. Voor hem is de warmvernieuwde ContiRe een belangrijk element om de ecologische voetafdruk van zijn vloot te verkleinen. “We rusten onze voertuigen uit met ContiRe-banden, omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit en kosten-efficiëntie. Daarnaast draagt het gebruik van ContiRe-banden ook bij aan een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot en aan het behoud van het milieu.

Over Eskatrans bvba:

Hoofdkantoor: Turnhout, België

Opgericht: 2003

Wagenpark: 38 trekker-trailercombinaties, 1 takelwagen, 40 universele containerchassis, 3 combi containerchassis, 1 20-foot containerchassis

foto 3

Dr. Frank Walloch, head of development for Continental truck and bus tires in the EMEA region (Europe, Middle East and Africa)

Frank Walloch, head of development for Continental truck and bus tires in the EMEA region (Europe, Middle East and Africa), is zeer tevreden met de positieve feedback van de transportsector. “We hebben de Conti Hybrid-band ontwikkeld voor gecombineerd gebruik op regionale wegen en snelwegen. Ons doel was om het kilometerrendement te maximaliseren, het brandstofverbruik te verminderen en het nieuwe loopvlak verder te verbeteren om wagenparkbeheerders te ondersteunen bij het duurzaam optimaliseren van hun kosten.”

Contact
Frank Buntinx

Head of Fleet Solutions & TT


+32 (0)2 710 22 17

Contact
Edwin Van Erp

Sales Manager Truck Tires 

Continental Benelux

+31 (0)342 40 44 10