Producten voor transport

stage_goods_TT

Truckbanden Goods

Veilig de winter door met Continental-winterbanden

20/10/2015

Veilig de winter door met de Continental-winterbanden voor vrachtwagens en bussen

  • Winterbanden voor iedere aspositie
  • Tot 40% meer tractie op ijs en sneeuw
  • Maximale veiligheid en rendement

Hannover, Duitsland, 20 oktober 2015.  Met de dalende temperaturen bent u wellicht al aan de winter aan het denken, binnenkort is het dan ook het moment om uw wagenpark uit te gaan rusten met geschikte winterbanden. Voor de veiligheid van u, uw chauffeurs en andere gebruikers adviseert Continental dan ook uw vrachtwagens of bussen in de winter uit te rusten met winterbanden op alle asposities. 

Winterbanden zorgen voor een hogere veiligheid op natte, ijzige of besneeuwde wegen. Banden met het M+S-label (modder en sneeuw) op de aandrijfas zijn voor veel Europese landen de minimale wettelijke vereiste om in de winter te mogen rijden. Het Continental-assortiment van winterbanden voor vrachtwagens is speciaal ontworpen voor elke aspositie. Deze banden hebben een optimale besturing en richtingscontrole voor de vooras, maximale tractie en remkracht op de aandrijfas en de opleggerassen hebben een aanzienlijk betere grip bij het nemen van bochten en tijdens het remmen.
Bovendien heeft de Duitse fabrikant van premiumbanden ook speciale winterbanden ontworpen voor stadsbussen en touringcars


U kan ons volledig persbericht over Continental-winterbanden downloaden evenals de Europese winterbandenwetgeving.

 

Contact
Frank Buntinx

Head of Fleet Solutions & TT

Continental Benelux

+32 (0)2 710 22 17

Contact
Alena Bauer

Press and PR Manager Truck Tires EMEA

Continental AG  l Tire Division

Büttnerstraße 25

30165 Hanover, Germany

+49 511 938-26199