Producten voor transport

stage_goods_TT

Truckbanden Goods

Continental en TVM verstevigen band.

09/03/2020

Finale NK Veiligste Chauffeur 2019.

Continental en TVM verstevigen band.

Barneveld, 9 maart 2020. Continental heeft zich verbonden als partner aan het NK Veiligste Chauffeur, een initiatief van transportverzekeraar TVM. Het NK Veiligste Chauffeur maakt sinds vorig jaar deel uit van de TVM Awards.

Met de TVM Awards en het NK Veiligste Chauffeur wil TVM een bijdrage leveren aan meer bewustwording voor veilig rijgedrag bij alle weggebruikers. Daarnaast willen TVM en haar partners een positieve impuls geven aan het imago van de beroepsgroep.

“Continental is trots zich als partner aan dit initiatief van TVM te kunnen verbinden. De uitgangspunten van het NK Veiligste Chauffeur sluiten naadloos aan op onze bedrijfsvisie en ons aanbod van producten, diensten en oplossingen. Met onze Vision Zero hebben wij ons als Continental ten doel gesteld het, nog steeds te hoge, aantal verkeersslachtoffers terug te dringen naar uiteindelijk een mobiliteit waarbij geen enkel slachtoffer meer te betreuren is. Dit doen wij niet alleen met veilige en intelligente banden, maar ook met al onze andere assistentie systemen. Echter beseffen wij ons dat de rol en invloed van de chauffeurs en andere weggebruikers nog steeds van zeer groot belang is op de verkeersveiligheid. Juist hier richt het NK Veiligste Chauffeur zich op. Vandaar dat wij ons dan ook graag aan deze competitie verbinden” aldus Edwin van Erp van Continental Benelux.

Frank Woestenburg, manager corporate communicatie bij TVM: “Met Continental hebben we een internationaal toonaangevende partner gevonden die, evenals TVM, transport- en verkeersveiligheid zeer hoog in het vaandel heeft staan. We zijn dan ook verheugd dat Continental zich als partner heeft verbonden aan ons programma.”

Het NK Veiligste Chauffeur gaat op 1 april a.s. van start. De grote finale vindt zaterdag 26 september plaats op het TT Circuit in Assen. Deelname staat open voor alle Nederlandse vrachtwagenchauffeurs, die in het bezit van zijn van een C- of CE-rijbewijs. Ook dit jaar begint de competitie met een onlinefase, waarin kennis en andere relevante vaardigheden op een breed niveau worden getest. Een geselecteerde groep deelnemers wordt vervolgens uitgenodigd voor de NK finale, waar naast theoretische kennis ook praktijkvaardigheden worden getest. Meer informatie over en aanmelden voor het NK Veiligste Chauffeur: www.tvmawards.nl.


Contact
Frank Buntinx

Head of Fleet Solutions & TT

Continental Benelux

+32 (0)2 710 22 17

Contact
Edwin Van Erp

Sales Manager Truck Tires 

Continental Benelux

+31 (0)342 40 44 10