Producten voor transport

stage_goods_TT

Truckbanden Goods

De uitstekende prestaties van Continental busbanden

Conti Coach en Conti CityPlus

15/10/2015
  • Uitstekende remprestaties en verbeterde grip op nat wegdek gedurende de volledige levensduur van de banden
  • Conti Coach: Zeer kostenefficiënt met een brandstofbesparing tot wel 3%
  • Conti CityPlus: optimaal rijcomfort en perfecte wegligging

Hanover, 15 oktober 2015 Comfort, kostenefficiëntie en veiligheid zijn de cruciale vereisten waar busbanden aan moeten voldoen. 3e generatie Continental-banden voor vervoer van personen hebben een uitgebreid assortiment aan premium busbanden. De Conti Urban-, Conti CityPlus- en Conti Coach-banden zijn geschikt voor elk toepassingsgebied: van regelmatig gebruik in steden tot regionaal verkeer en langeafstandsverkeer in het coach segment. Elk type band is ontworpen voor een specifieke functie en om te voldoen aan de behoeften van de klant.

De Conti CityPlus HA3 is speciaal ontworpen voor gebruik in regionaal verkeer en biedt wat nodig is in dit veeleisende en groeiende segment. Deze band, ontworpen voor montage op alle assen, is verkrijgbaar in de maat 295/80 R 22.5 en onderscheidt zich door uitstekende wegligging, grip op nat wegdek, hoog kilometerrendement en gelijkmatige slijtage. Stevige 3D-lamellen zorgen voor extra grip en constante remprestaties gedurende de hele levensduur van de band.

Voor het langeafstandsverkeer is de Conti Coach HA3 beschikbaar voor montage op alle assen in de maten 295/80 R 22.5 en 315/80 R 22.5. Dankzij de rubbersamenstelling die speciaal is ontworpen voor vervoer van personen en het profielontwerp met stevige driedimensionele griplamellen bieden de banden maximale veiligheid en optimaal rijcomfort met een verbeterde rolweerstand. Onderweg zorgt de Conti Coach HA3 dankzij de lameltechnologie voor een goede lengte- en dwarsgrip, directionele stabiliteit en stuurprecisie, evenals uitstekende prestaties op nat wegdek tijdens de volledige levensduur van de band.

batsch

Constantin Batsch, Vice President Business Region Truck Tires EMEA  zegt: "In het groeiende segment van commercieel personenvervoer moeten busmaatschappijen afrekenen met internationale concurrentie, vooral op het vlak van langeafstandsverkeer. De belangrijkste aspecten voor hen zijn het rijcomfort van de passagiers, veiligheid en kostenefficiëntie, van brandstofefficiëntie tot loopvlakvernieuwing – kortom: alle functies die worden geleverd door de busbanden van Continental."

Dit is wat klanten over de busbanden van Continental zeggen:


SPA (1)

Zeer kostenefficiënt met met een brandstofbesparing tot wel 3%

Luca Montanaro, vlootmanager van de Italiaanse bus- en touringmaatschappij Star SPA: "Ons bedrijf biedt veilig en comfortabel vervoer van passagiers tegen een eerlijke prijs. De prestaties van de banden hebben een directe impact op de kostenefficiëntie van de busvloot. Sinds we Conti Coach banden gebruiken, hebben we het brandstofverbruik in de vloot met 3% verlaagd. Tevens halen deze banden een geweldig hoog kilometerrendement."


Over Star SPA

Hoofdkantoor: Lodi, Italië

Opgericht: 1922

Wagenpark: 130 voertuigen

staf cars

Uitstekende remprestaties

Luc Meekers, vlootmanager bij Staf Cars in Lommel, België: "We bieden het hele jaar door betrouwbare busreizen aan tussen steden in België en het buitenland. Hierdoor hebben we behoefte aan banden die op elke weg optimale prestaties leveren. Daarom vertrouwen we op premium banden van Continental. We zijn onder de indruk van zowel de Conti CityPlus en de Conti Coach vanwege hun uitstekende wegligging en remkracht, zelfs op een nat wegdek. Onze klanten en chauffeurs voelen zich altijd veilig."


Over Staf Cars

Hoofdkantoor: Lommel, België

Opgericht: 1957

Wagenpark: Meer dan 100 touringcars

sickendieck

Uitstekend rijcomfort

Ingo Kehl, directeur van Sickendieck Gmbh & Co. KG, een touringmaatschappij en MAN-geautoriseerde garage, gevestigd in Versmold-Peckeloh, Oost-Westfalen, Duitsland:

"De veiligheid en kwaliteit van onze busvloot is van het allergrootste belang voor ons zodat onze klanten hun bestemming veilig en op tijd bereiken. Dit geldt ook voor premium banden. De Conti Coach-banden voldoen aan onze hoge eisen: uitstekend rijcomfort, perfecte wegligging en geruisloze loop - stuk voor stuk eigenschappen die onze klanten erg waarderen."


Over Fritz Sieckendiek GmbH & Co. KG / Sieckendiek Truck & Bus Service

Hoofdkantoor: Versmold-Peckeloh, Duitsland

Opgericht: 1965/1978

Wagenpark: Meer dan 40 bussen en touringcars 


Contact
Edwin Van Erp

Sales Manager Truck Tires 

Continental Benelux

+31 (0)342 40 44 10

Contact
Frank Buntinx

Head of Fleet Solutions & TT

Continental Benelux

+32 (0)2 710 22 17

Contact
Alena Bauer

Press and PR Manager Truck Tires EMEA

Continental AG  l Tire Division

Büttnerstraße 25

30165 Hanover, Germany

+49 511 938-26199